Welkom bij Dental Care Maliebaan

Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de Maliebaan in Utrecht Oost. De praktijk is modern en er heerst een open en ontspannen sfeer. De inrichting is speels en de behandelkamers zijn overzichtelijk.

De praktijk

Onze praktijk heeft 5 behandelkamers. Bent u benieuwd naar ons professionele en plezierige team? Neem dan een kijkje in het team. In onze praktijk staat aandacht voor u en uw gebit voorop. We blijven ons ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Dit geldt zowel voor de behandelaren als de assistentes. Op deze manier blijven we up-to-date en kunnen we de kwaliteit van zorg hoog houden.

Behandelingen voor jong en oud

Bij Dental Care Maliebaan kunt u terecht voor vrijwel alle behandelingen, zoals algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde, cosmetische tandheelkunde of restauratieve tandheelkunde.

Naast een praktijk voor reguliere en specialistische mondzorg, zijn we ook een verwijspraktijk voor endodontologie. Door de samenwerking met Dental Care Utrecht bieden wij ook implantologie, paradontologie en orthodontie aan. 

Persoonlijk en vertrouwd

We vinden het erg belangrijk dat onze patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen bij ons in de praktijk. Daarom besteden we aandacht aan iedere patiënt, ongeacht de aard van het tandartsbezoek. Van jong tot oud, van controleafspraak tot specialistische behandeling. We maken ook gebruik van patiëntvriendelijke technieken en kunnen vrijwel iedere behandeling pijnloos uitvoeren met behulp van een plaatselijke verdoving.

Innovatief: digitale workflow

Bij Dental Care Maliebaan hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze zorg. We ontwikkelen ons graag verder binnen ons vak. We gebruiken moderne apparatuur en innovatieve technieken én we lopen voorop wat betreft digitalisering. We werken met een moderne, volledig digitale workflow. Zo maken we voor verschillende restauraties van het gebit bijvoorbeeld gebruik van een intra-orale scanner. De 3D-scans van de scanner zijn zo nauwkeurig, dat happen vaak niet meer nodig is. Ook is de administratie helemaal gedigitaliseerd, zodat elke specialist precies weet waarvoor u bij ons in de praktijk komt. En wij hebben door de digitalisering meer tijd voor onze patiënten.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk of wilt u patiënt worden? Neem gerust contact met ons op of meld u hier aan.